Verslag Gorredijk…………..

Vandaag was ik (lees webmaster / voorzitter) in de Friesche Club om de finale nog even te zien en om verslag van Klaas Kuindersma even in ontvangst te nemen zodat dit zsm op de site geplaatst kan worden samen met de standen en uitslagen die ik meestal zondags ontvang van Cor de Jong.

Echter het vorige toernooi Gorredijk ontving ik de uitslagen van Cor de Jong pas op dinsdag en heb ik deze pas enkele dagen later samen met een foto impressie van Kees Peetam op de site kunnen plaatsen echter zonder het verslag wat ik bij mijn weten (nog) niet had ontvangen.

Uit diverse hoeken nogal wat opmerkingen / geluiden vernomen waarom het zo laat op de site stond en waar het verslag bleef?

Ik ben erg blij te vernemen dat de site zo’n hot item is en erg leeft onder de mensen / biljarters betekent dat er veel naar gekeken wordt, echter lukt soms niet altijd alles even snel. Daarnaast krijg ik van de meeste toernooien geen verslag en heb ik van o.a. Workum zelf een verslag geschreven……..

Helaas mijn fout had ik van Kees Peetam wel een verslag gehad met een foto impressie echter heb ik de mail met het verslag over het hoofd gezien waarvoor excuus Kees.

Inmiddels is de site weer volledig up to date met de laatste standen en verslagen na toernooi Leeuwarden inclusief verslag Gorredijk.

Tot in Hindeloopen………

De webmaster / voorzitter