Weekend 22-24 maart a.s De Boeg Ameland

In het aankomende weekend van 22-24 maart a.s. wordt alweer het 16e open Amelander toernooi gehouden in de alom bekende zaal van De Boeg. De meeste spelers en deelnemers vanaf de vaste wal maken er een compleet weekend van om ook even lekker te genieten van het mooie eiland.

En dit blijkt ook wel want deze editie zijn we volledig vol geboekt met 112 deelnemers waarbij er nog spelers op de reservelijst staan. Voor de wedstrijdleiders Klaas en Bart een mooi compliment.

Zoals bekend spelen we op vrijdag en zaterdag de voorronde in 28 poules van 4 waarvan de poulewinnaar en 20 beste tweeden zich plaatsen voor de finaledag op zondag totaal 48 man.

Op zondag 12 poules van 4 spelers waarvan de nummers 1 en 4 beste nummers 2 zich plaatsen voor de laatste 16 knock-out fase. Deze knock-out fase zijn de regels gewijzigd en spelen we maximaal ook 20 beurten (binnen 20 beurten / uit is uit) . Na 20 beurten bij niet uit nastoot en bij gelijke stand (op handicap gerelateerd) volgt er een shoot-out. E.e.a is terug te vinden in het reglement.

Wie volgt de winnaar van de vorige editie seizoen 2017-2018 op? Het zal in ieder geval weer een spannende strijd worden…..

Namens het bestuur veel succes en vooral plezier….