Johan Janssen winnaar Klein Vaarwater Ameland

Johan Janssen heeft het toernooi op Ameland gewonnen door in de finale Nutte de Jong die erg sterk speelde dit weekend te verslaan. Nutte had in de halve finale al een zeer ‘drege’ partij tegen Menno gespeeld en was in de finale niet opgewassen tegen Johan die in 7 beurten zijn 11 caramboles op het laken legde.

De 3e plek werd veroverd door Menno van der Veer die Rob Veenstra versloeg echter Menno miste in de halve finale tegen Nutte de nastoot waardoor hij de finale misliep. Maar met deze 3e plek nestelde hij zich ook in het klassement op de 3e plek.

Dit toernooi het grootste van de Ranking met maar liefst 112 deelnemers met ploegen uit Zwolle, Midwolda(eo) en Leeuwarden aangevuld met vaste kern van de ranking en een groep Amelanders is zeer voorspoedig, gezellig verlopen en daarbij mooi op tijd klaar door o.a. een strakke en goede organisatie onder leiding van Klaas, Bart en Hendrik die zeker een compliment verdienen.

De nummers 1 en 2 van het klassement Marcel Boomstra en Tjeerd Vellinga werden in de poulefase al uitgeschakeld en blijven op 5 punten van elkaar met nog 2 toernooien te gaan.

Volgend toernooi in Garijp bij de Inia Bar en onze sponsor Geert Popma

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en binnen