Mededeling aangaande Corona en start competitie

Beste biljarters,

Afgelopen seizoen abrupt gestopt ivm Corona maatregelen waarbij we als bestuur en mede leden de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan het nieuwe seizoen. Echter hebben we allemaal meegekregen dat de afgelopen maanden de besmettingen wederom oplopen met als gevolg extra landelijke maatregelen die ook de (biljart) sport direct of indirect treffen.

Ondanks dat het zeer kort dag is hebben wij als bestuur besloten om de terechte maatregelen genomen door het bestuur district Friesland d.d. 30-09-2020 ook voor de GPFC in acht nemen en de competitie op te schorten tot nader order 25-10-2020.

Bijgevoegde brief is naar de leden organisaties gegaan.

Wij hopen op ieders begrip voor ons staat het vermijden van risico op besmetting voorop

Namens het bestuur GPFC